Zondag 5 februari 2017

Verslag Zondag 5 februari 2017

Gisteren hadden we een leuke avondactiviteit namelijk een zangavond.

We hebben het dak eraf gezongen! We hebben veel gezongen en bij één liedje hebben Tony en Edwin gejodeld.
Op het einde hebben we ook nog gedanst. Spijtig genoeg moesten we daarna vertrekken.
Deze ochtend zijn we opgestaan en hebben we onze skikleren aangedaan want na het ontbijt hadden we direct skiles. Het is ook een speciale dag vandaag want Charlotte is jarig. Dat hebben we natuurlijk hard gevierd.De skiles was weer superleuk zoals gewoonlijk.Dan was het middag. Als middageten aten we wortelsoep, aardappelen met cordonbleu, wortelen, erwten en pastinaak. Als dessert aten we ijscrème met banaan en chocoladesaus.‘t Was heel lekker!
 Dan hadden we platte rust om wat te bekomen van de skiles. Daarna hebben we een fotozoektocht gedaan. De groepjes die nog aan het wachten waren om te vertrekken keken ondertussen een film. De zoektocht was leuk maar toch wel wat moeilijk. Ook begon het toen te licht te regenen en zijn we dus wat nat geworden.

Daarna was het tijd voor het vieruurtje. Na het vieruurtje keken we de film af. Wanneer de film gedaan was hebben we onze brieven en kaartjes verder geschreven.

Toen was het avondeten:  boterhammen met beleg.
Nu is het tijd om te douchen en ons dagboek in te vullen. Wanneer we hiermee klaar zijn, is er nog een avondactiviteit. Wat dat is weten we niet. Hopelijk wordt het leuk.Groetjes van Thiani, Selena, Jelena, Virginie, Aicha en Naomi