woensdag 8 februari 2017

Verslag woensdag 8 februari 2017

Gisterenavond hebben we show-it gespeeld. Dit is een spel waarbij een persoon iets moet uitbeelden en de rest van de ploeg moet het raden. Wanneer het juist geraden wordt win je een punt. 


Het was een leuk en grappig spel. De jongens waren de winnaars van het spel.


Vanmorgen zijn we opgestaan en hebben we lekker gegeten. Na het ontbijt zijn we met de lijnbus naar Elbigenalp gereden. 


Daar hebben we souvenirs gekocht en hebben we de houtsnijschool bezocht. 

   


We bezochten ook een kapel waar in de kelder allemaal schedels en botten van mensen lagen. Dit was heel interessant en een klein beetje griezelig. 
Terwijl we op de bus terug aan het wachten waren hebben we in de sneeuw gespeeld. Als we terug in Stanzach waren was het tijd voor het middagmaal. We hebben wortelsoep gegeten en daarna kroketten met vidé en verse groentjes. Na het eten hebben we snel onze skikleren aangedaan en zijn we naar de skipiste gegaan. Het was vandaag skiwedstrijd. 

 

We moesten om het snelst een slalomparcours afleggen. We hadden hiervoor een beetje zenuwen maar het was heel leuk. Na de wedstrijd was er nog gewoon skiles.
Na de skiles was het even platte rust alvorens we een vieruurtje namen. Na het vieruurtje kregen we een W.O.-les ven juf Sandra over gletsjers en lawines. Ze leerde ons ook over bergpassen en tunnels. Na de les kregen we hotdogs als avondeten. Het was overheerlijk! Nu is het tijd om ons dagboek in te vullen en daarna spelen we nog een avondspel.


Doei!!!!
Axelle, Lotte, Chayenne, Julie, Leyne, Anke en Emma