vrijdag 3 februari 2017

Verslag vrijdag 3 februari 2017

Deze morgen werden we gewekt door een leuk muziekje.
We deden meteen onze skikleren aan want na het ontbijt gingen we direct skiën.We leren onze skileraars kennen  (Elmar, Philomena en Kaby) en kregen onze eerste skiles.
Het was heel leuk! Bij sommigen ging het vrij vlot en bij anderen soms wat minder.


Na de skiles kregen we lekker eten: spruitjes met lever… Haha, grapje! Het was kervelsoep en daarna aardappelen met stoofvlees, rauwe groentjes en appelmoes. Heerlijk!

We hadden na het eten geen tijd voor platte rust want de bus stond op ons te wachten om naar Bach te rijden. Daar aangekomen namen we de zetellift naar de Jöchelspitze. Hier mochten we een half uurtje spelen in de sneeuw.


Meester Johan heeft daarna uitleg gegeven over de lawinehekken en over de gemzen. Als we goed keken zagen we in de verte zelfs vier gemzen op de bergflank.


 Na deze uitleg kregen we iets te drinken in de berghut. Toen we voldaan waren zijn we met de zetellift teruggekeerd naar de bus.

Wanneer we terug in het heem waren was het tijd voor het vieruurtje. Overheerlijke koeken en warme chocomelk. Daarna begon onze eerste echte les. Juf Ingrid leerde ons een brief schrijven. Hou jullie brievenbus dus maar in de gaten!


Na de les kregen we spek met eieren als avondeten. Nu is het tijd om te douchen en het dagboek in te vullen. Daarna doen we nog een avondactiviteit voor we gaan slapen.
Daag!


Kai, Tibe, Pieter, Senne, Arno en Mats