maandag 6 februari 2017

Verslag maandag 6 februari 2017

Als avondactiviteit hebben we cluedo gespeeld. Doormiddel van proefjes moesten we uitzoeken wie de moord gepleegd had, met wat het gebeurd was en waar. Wat de juiste oplossing was vertellen we jullie lekker niet!


Deze morgen hebben we eerst ontbeten en dan kregen we een interessante les van meester Johan over gebergte en rivieren. Na de les hebben we een uitstap naar de rivier de  Lech gemaakt. Daar  hebben we in de sneeuw gespeeld en zijn daarna terug vertrokken voor het eten.


Als middageten hebben we eerst kippensoep gegeten en dan penne met balletjes in tomatensaus. Als dessert kregen we pudding met hagelslag.
Na het eten zijn we gaan skiƫn en het was heel leuk want het begon te sneeuwen. Vandaag is er ook een tweede groep voor het eerst naar de grote piste gegaan.
Dan gingen we terug naar huis voor het avondeten. We hebben boterhammen met beleg gegeten. Daarna hebben we les gekregen van juf Ingrid over het kasteel Neuschwanstein. 


Morgen gaan we dit  bezoeken en we zijn reuzebenieuwd hoe het er in het echt uitziet.
Na de les van juf Ingrid zijn we gaan rodelen op de grote piste en we vonden het allemaal heel leuk. Nu is het tijd om ons dagboek in te vullen en dan lekker te gaan slapen.Jodelahiti van Senne, Lars, Tibo, Rayan, Kobe en Yarno!