donderdag 9 februari 2017

Verslag donderdag 9 februari 2017

Hallo iedereen,
Onze sneeuwklas zit er op. Straks nog een lange busreis en dan kunnen jullie ons morgenochtend verwelkomen in Hulshout J
Vanmorgen werden we voor de laatste keer gewekt met het liedje “Anton aus Tirol”. Na ons gebruikelijk ontbijt met pistoletjes en vers brood; trokken we voor de laatste keer naar de skipiste.Iedereen mocht vandaag naar de ankerlift. Voor sommige onder ons was de eerste afdaling een heel avontuur. Maar we kwamen allemaal vlot beneden en de pret zat er daarna goed in. Het zonnetje scheen en er speelde leuke muziek.


Na de skiles zetten we alle ski’s in de aanhangwagen van JEKA en wandelden we met onze skilaarzen aan naar ons heem. Daar stonden onze schoenen buiten klaar om te wisselen met onze skilaarzen die we naar het ski-lokaal brachten.Als middagmaal was er paprikasoep, pitta en een pudding als dessert.
Eindelijk eens platte rust na al die drukke dagen! Rustig onze brieven of een boek lezen deed deugd.
Meester Johan leerde ons over de naaldbomen. Hij had takken en vruchten van verschillende naaldbomen verzameld om te observeren.

Juf Leen verraste ons na het inpakken van onze valiezen met een leuke knutselactiviteit. Met pomponnetjes van witte wol maakten we een sneeuwman.
Nog éénmaal gezellig samen eten, afruimen, afwassen en dan wachten op de bus die ons naar Hulshout brengt.
Dankjewel papa en mama om ons mee te laten gaan naar Stanzach we hebben hier een geweldige tijd gehad!


Dankjewel sneeuwklasteam en kookploeg voor jullie fantastische inzet om van de sneeuwklas  een onvergetelijke ervaring te maken voor onze zesdeklassers.